Make your own free website on Tripod.com

 

Velkommen hjem
Håper du har hatt et fint år. Hvert år sender YFU ut tusener av elever på utveksling. Alle disse har forskjellige opplevelser. Noen har cruiset gjennom året uten noen form for problemer, mens andre har hatt et turbulent år fra begynnelse til slutt. Uansett hvordan din opplevelse har vært vil har YFU bruk for de erfaringene du har gjort deg.

YFU frivillige er selve livsåren til vår organisasjon. De frivillige er organisasjonen. Som YFU frivillig kan du hjelpe andre å få den opplevelsen du har hatt, eller en bedre opplevelse ved å hjelpe dem til å unngå dine feil. De som har hatt et vanskelig år er spesiellt viktige for organisajonen, de kan fortelle oss hvordan vi kan bli bedre.

Trodde du at din utvekslingsopplevelse var ferdig nå? I så fall må du tenke deg om igjen. Først og fremst har du fått venner og familie i et annet land, og disse vil ikke gi slipp på deg med det første. En fin måte å holde kontakten med organisasjonen er å bli frivillig. YFU regionen din trenger din hjelp. Rollene du kan fylle er mange, fra regionleder til kasserer, intervjuansvarlig, rekrutteringsansvarlig og ansvarlig for aktiviteter. Ta kontakt med oss for å bli satt i kontakt med det frivillige netverket i nærheten av der du bor.